News Flash:

Acest preparat natural te poate scapa de tusea enervanta

19 Iunie 2018
953 Vizualizari | 0 Comentarii
ceapa

Tusea poate deveni destul de enervanta daca persista in timp. Chiar daca acest lucru este un eveniment perfect normal, dat fiind faptul suntem in plina iarna, tot ar trebui sa ne tratam in cazul in care tusea nu ne lasa dupa 10-12 zile sau chiar mai mult.
Ce ar fi daca v-as spune ca multi dintre noi chiar nu ne dam seama ca remediul il avem chiar sub nasul nostru, il folosim zilnic, insa nici macar nu ne gandim ca acesta ne poate scapa de tuse dupa o singura inghititura.
Este vorba despre ceaiul de ceapa.

De ce? Pentru ca ceapa contine flavanoide. Stim foarte bine ca acest compus ce se regaseste din abundenta in ceapa, poate fi extrem de benefic sanatatii, nu doar prin eliminarea tusei, ci prin tratarea diferitelor boli cum ar fi diabetul, artrita pana la tratarea cancerului. Aceasta se datoreaza si proprietatilor sale antioxidante.

Iata ce trebuie sa faceti:
Veti avea nevoie de o ceapa medie si de 500 de ml de apa. Puneti apa intr-un ibric in care veti aseza ceapa spalata foarte bine in prealabil (ceapa se spala foarte bine si mare atentie, nu trebuie curatata de coaja de deasupra ei). Puneti apoi ibricul pe foc, lasand sa fiarba pana cand apa va scadea la 150 de ml. Opriti apoi focul si lasati lichidul sa seodihneasca pentru o ora.

Mod de administrare:
Cei 150 de ml de ceai se consuma toti odata.
Prin utilizarea acestui remediu, va asigur ca si cea mai persistenta tuse seaca va fi vindecata.

preluat de pe sanatatea


tusea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007244 (s)