News Flash:

Aceasta dieta revolutionara te scapa garantat de kilogramele in plus

26 Aprilie 2016
4321 Vizualizari | 0 Comentarii
slabire perfecta
Daca doriti sa scapati de kilogramele in plus acumulate in timpul iernii, iatareteta ideala, care dureaza o luna de zile, dar cu ajutorul carea veti reusi sa intrati in vara cu cel putin 10 kilograme in minus. In plus, parul va creste frumos si si va fi mai sanatos, unghiile de asemenea iar pielea va fi purificata si curatata. 

Ideea acestei diete este de a evita carbohidratii. Ce puteti manca:

Produse lactate, cu mai putine glucide insa nu trebuie sa faceti exces ( de exemplu: branza proaspata de vaca sau iaurt cat mai slab, insa acestea nu trebuie sa depaseasca in total 200 de grame pe zi). 
Legume crude cat cuprinde , fara limita. Puteti manca ori de cate ori vi se face foame. (Toate legumele cu preponderenta cele de culoare verde: varza, salata verde, castravete, conopida, broccoli, ceapa, dovlecei, sparanghel, telina, spanac ?i rucola). 

Lamaie cat cuprinde! Fie ca va faceti o limonada, fie ca o folositi la salata, nu conteza, ideea este ca aceasta trebuie consumata cat mai des posibil. ( Lamaia se consuma de catre persoanele care nu au probleme cu stomacul, evitata fiind de cei care stiu ca lamaia le-a facut probleme in trecut). 

Oua de orice fel , iar daca le preferati prajite, cel mai indicat ar fi sa le prajiti fara ulei, si nu mai mult de 2 oua pe zi 

Nuci, migdale, arahide, insa nu mai mult de o mana pe zi 

Apa este foarte importanta in aceasta dieta. Consumul minim admis este de 2.5 litri de apa pe zi. 
Ce nu se poate manca! 

Carne de orice fel, inclusiv peste. 

- Orice tip de produse de patiserie (in special cele facute din faina) 

- Puteti manca restul de fructe, doar duminica. 

Cartofi, soia, fasole, fasole verde, mazare, orez, snacks-uri, dulciuri. 

Sucuri acidulate si neacidulate cu sau fara adaos de zahar. 

In primele 6 zile din saptamana, pana duminica, puteti consuma alimentele care sunt permise. Duminica dimineata si la pranz, in cazul in care nu puteti rezista tentatiei de a consuma carne, o puteti face, insa cel mai important este sa nu consumati carne de porc. Pe langa carne, este permis duminica sa mai consumati paste fainoase, fructe de orice fel, cartofi si orez. Daca aveti pofta si de „ceva dulce”, puteti sa v-o satisfaceti cu 1-2 lingurite de miere si cativa biscuiti integrali. Dupa ziua de duminica trebuie sa reluati programul incepand cu ziua de luni! 


reteta ideala kilograme unghiile diete carbohidratii produse lactate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006630 (s)