News Flash:

Accident tragic in judetul Arad! O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost ranite

27 Octombrie 2015
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Chizatau
O femeie de 56 de ani a murit, iar alte trei persoane - o femeie si doi barbati - au fost ranite grav, marti, intr-un accident produs pe DN 7, in zona localitatii aradene Milova, dupa ce autoutilitara Aro in care se aflau s-a ciocnit cu o basculanta, traficul fiind ingreunat timp de o ora.
Potrivit Biroului de Presa al Politiei Judetene Arad, o autoutilitara Aro, condusa de un barbat de 78 de ani, s-a ciocnit frontal cu o basculanta, pe DN 7, in apropiere de localitatea Milova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul a avut loc in momentul in care soferul autoutilitarei a vrut sa vireze la stanga pentru a intra pe un drum secundar, insa nu s-a asigurat, in timp ce din sens opus venea basculanta.
In urma impactului, autoutilitara Aro a fost proiectata pe camp, iar toate cele patru persoane din autovehicul - doua femei si doi barbati - au fost ranite grav. Ulterior, una dintre pasagere, care avea 56 de ani, a murit din cauza leziunilor, in timp ce restul ranitilor primesc ingrijiri la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.
Soferul basculantei, in varsta de 34 de ani, nu a fost ranit in urma impactului.
Traficul pe DN 7 a fost ingreunat timp de o ora dupa producerea accidentului, perioada in care s-a circulat pe o singura banda, alternativ, in ambele sensuri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004559 (s)