News Flash:

Accident mortal intre Timisoara si Peciu Nou. Un biciclist baut a sfarsit sub rotile unei masini

3 Septembrie 2015
1413 Vizualizari | 0 Comentarii
biciclist beat
Accident mortal, miercuri seara, pe drumul care leaga Timisoara de localitatea Peciu Nou. Un biciclist si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un autoturism.
Din primele informatii, biciclistul, in varsta de aproximativ 45 de ani, circula dinspre Timisoara, spre localitatea Peciu Nou. In apropriere de intersectia cu drumul ce duce in localitatea Parta, acesta a fost lovit de un autoturism, care mergea in aceeasi directie.
La locul accidentului au ajuns de urgenta echipaje de politie si ambulanta.
Un alt sofer care a fost martor al accidentului le-a declarat politistilor ca biciclistul circula haotic pe sosea, scrie tion.ro. Acesta a incercat si sa ii faca victimei respiratie gura la gura, inainte de sosirea echipajelor de interventie si a declarat ca a simtit miros de alcool.
Soferul autoturismului care a lovit biciclistul le-a spus oamenilor legii ca nu l-a vazut pe acesta, deoarece nu era echipat cu vesta de semnalizare.
In urma accidentului, biciclistul si-a pierdut viata.
Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz si continua cercetarile pentru a stabili atat conditiile in care s-a produs accidentul, cat si identitatea victimei.

accident mortal timisoara peciu nou
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007953 (s)