News Flash:

Accident grav! O cisterna a fost izbita de tren

23 Martie 2016
1499 Vizualizari | 0 Comentarii
cisterna tren
CFR Calatori informeaza ca traficul feroviar este interupt ca urmare a coliziunii care a avut loc dimineata intre un tren si o autocisternacu GPL, la trecerea la nivel cu calea ferata din zona Tunari. Pentru trenurile Regio 7033, 8122, 11072 si 7002 se asigura transbordare cu mijloace auto intre statiile Caciulati si Balotesti. Trenul IR 1774 Galati - Faurei - Urziceni - Bucuresti Nord circula pe ruta ocolitoare Galati - Faurei - Buzau - Bucuresti Nord, iar trenul R 8121 Bucuresti Nord - Urziceni - Slobozia Veche a fost anulat. In functie de momentul redeschiderii traficului in conditii de siguranta mai sunt posibile si alte modificari in graficele de circulatie. 

"Asemenea incidente cu mijloace auto ai caror soferi nu respecta regulile nu sunt putine. Tragem un semnal de alarma si facem apel catre toti conducatorii auto sa respecte avertizarile si regulile de traversare la trecerile la nivel cu calea ferata si sa acorde importanta si atentia cuvenita acestora. De respectarea regulilor de circulatie depind vieti. Vietile oamenilor, ale celor care calatoresc in aceeasi masina cu ei si, nu in ultimul rand, vietile celor care se afla in tren", a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Calatori.

Dimineata, in jurul orei 8:10, in dreptul trecerii la nivel cu calea ferata dintre Caciulati si Balotesti s-a produs o coliziune intre locomotiva trenului IR 1772 Galati - Bucuresti Nord si un vehicul cu autocisterna. Soferul autocisternei s-a angajat in traversarea trecerii la nivel fara sa se asigure si fara sa respecte indicatiile semnalelor. In urma impactului, locomotiva a fost avariata, iar mecanicul de locomotiva a fost preluat de serviciul de ambulanta SMURD. Cei aproximativ o suta de pasageri din tren nu au fost in pericol. Opt pasageri au fost transportati cu un microbuz catre aeroport, iar restul au fost preluati cu mijloace auto catre Bucuresti.

Echipe feroviare de interventie, ISU si Politia s-au deplasat la fata locului si au luat masurile necesare conform procedurilor intr-o situatie de acest gen. Dimineata, mai multe trenuri au asteptat pana la eliberarea liniei. Este vorba despre Regio 7033 Bucuresti Nord - Urziceni, care a stationat in Mogosoaia, Regio 8122 Slobozia Veche - Bucuresti Nord, stationat in Caciulati.

cfr calatori traficul feroviar interupt coliziunii tren autocisterna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006319 (s)