News Flash:

Accident grav intre Lipova si Timisoara. Patru persoane au ajuns la spital

13 Noiembrie 2014
1411 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident grav de circulatie, miercuri seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lipova. Patru barbati au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a plonjat intr-un canal de pe marginea drumului.
Accidentul s-a produs in apropierea localitatii Fibis. Cinci barbati se indreptau spre Timisoara intr-o Dacie Logan. La un moment dat, intr-o curba la dreapta, soferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.
Autoturismul scapat de sub control a iesit in afara drumului si, dupa ce a zburat peste un podet, s-a oprit intr-un canal, scrie tion.ro.
Soferul a scapat ca prin minune fara nici o zgarietura, insa ceilalti patru barbati care erau in masina cu el nu au avut noroc. Unul dintre ei, in varsta de 44 de ani, a suferit rani grave la coloana si cap. Ceilalti, de 58, 63 si 19 ani au fost raniti usor. Toti patru au fost preluati de ambulante si transportati la spital pentru ingrijiri medicale.
Soferul a ramas la locul accidentului acolo unde a incercat sa le explice politistilor ce s-a intamplat. El s-a ales acum cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007906 (s)