News Flash:

Accident GRAV in localitatea timiseana Chizatau. Trei persoane au scapat ca prin minune dupa ce au intrat cu masina intr-un TIR

5 Noiembrie 2014
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Trei persoane au fost la un pas de moarte, marti seara, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un autotren. Vinovat pentru producerea accidentului este conducatorul autoturismului, spun politistii.
Accidentul s-a petrecut marti seara  in localitatea timiseana Chizatau. Soferul masinii se indrepta spre Timisoara cand, intr-o curba, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, lovindu-se din plin cu un autotren, scrie tion.ro.
Mai multe ambulante au sosit de urgenta la fata locului si i-au transportat la spital atat pe conducatorul masinii mici, cat si pe ceilalti doi pasageri aflati in autoturism.
Din cauza accidentului, traficul pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj a fost blocat mai bine de o ora, coloana de masini intinzandu-se pe mai multi kilometri. Politistii au inceput o ancheta pentru a afla conditiile exacte in care s-a produs accidentul.

autotren chizatau timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005834 (s)