News Flash:

Accident grav in Giurgiu. Doi politisti au fost raniti

12 August 2017
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
masina politie in tir
Doi politisti de la Politia Rurala Baneasa, judetul Giurgiu, au fost transportati la spitale din Capitala, dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, masina de serviciu in care se aflau a intrat in coliziune cu un autoturism pe o sosea din municipiul Giurgiu. 

"Pe soseaua Bucuresti din municipiul Giurgiu, in noaptea de vineri spre sambata, o autospeciala de politie in care se aflau doi politisti de la Sectia Rurala Baneasa, in timp ce incerca sa intre intr-o benzinarie care se afla pe cealalta parte a drumului, a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Duster care venea din sens opus. In urma impactului, cei doi politisti au suferit rani grave si au fost transportati la spitale din Capitala", a declarat sambata, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache. 

Potrivit acestuia, se pare ca accidentul s-a produs "pe fondul neacordarii de prioritate" la virajul in benzinarie. Politistii fac cercetari privind stabilirea cauzelor pentru care s-a produs accidentul si a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, a precizat Vasilache. 

Soferul care conducea autoturismul Dacia Duster nu a fost ranit si nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice iar pentru politistul care se afla la volan alcoolemia va fi stabilita in urma recoltarii de probe biologice, intrucat starea acestuia de sanatate nu permitea efectuarea probei cu etilotestul. 

Politistii au varste de 45, respectiv 50 de ani si unul dintre acestia mai avea cateva zile pana la iesirea la pensie. 

giurgiu dacia duster capitala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004756 (s)