News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT pe DN1. Un politist a murit, alti patru sunt raniti

13 August 2016
1570 Vizualizari | 0 Comentarii
acc pol
Grav accident pe DN1, dupa ce o masina in care se aflau cincipolitisti s-a izbit violent de o cisterna incarcata cu ciment. Ei se intorceau de la un curs de initiere din Campina. Acestia, dintre care unul si-a pierdut viata, sunt politisti din Vaslui. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, cei cinci tineri promovasera recent examenul de admitere in politie din sursa externa si participau la cursuri de initiere si pregatire, care se desfasurau la Campina.

«Cei cinci tineri, cu varste cuprinse intre 21 si 28 de ani sunt din Vaslui, angajati recent in Politie, in urma concursului promovat. Soferul in varsta de 28 de ani si-a pierdut viata in urma accidentului, unul dintre ei este in stare grava si a fost preluat de un elicopter SMURD, iar alti trei sunt cu multimple traumatisme la spital», a declarat Loredana David, purtator de cuvant al IPJ Vaslui.

Tanarul care se afla la volan, in varsta de 28 de ani, se casatorise in urma cu doua luni. Accidentul s-a petrecut pe DN1, masina in care se aflau cei cinci politisti din Vaslui s-a izbit violent de o cisterna incarcata cu ciment, care a patruns de pe un drum lateral fara sa se asigure. 

accident politisti pierdut viata stare grava
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006051 (s)