News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT la Timisoara! A fost decretat COD ROSU de urgenta dupa ce un autocar s-a ciocnit cu doua masini!

3 Decembrie 2015
4337 Vizualizari | 1 Comentarii
cod rosu accident
Dispeceratul unic al ISU Banat a declansat planul rosu de urgenta, dupa ce un autocar a lovit doua autoturisme la iesire din Timisoara, pe Calea Torontalului. Pana la urma, numarul mare de echipaje de interventie s-a dovedit inutil, din moment ce a fost vorba doar de o tamponare si nimeni nu a fost ranit grav.
Din primele informatii de la fata locului, autocarul, cu 15 persoane la bord, se deplasa spre iesirea din oras, pe Calea Torontalului, cand, la un moment dat, un autoturism Opel care circula in fata sa in aceeasi directie, a franat brusc si a virat stanga. Soferul autocarului nu a mai putut sa franeze si a lovit masina proiectand-o in santul de pe partea dreapta a drumului. Mai mult, autocarul a lovit si un autovehicul Audi care circula pe contrasens.
Cand autoritatile au fost informate despre accident, dispeceratul unic al ISU a declansat codul rosu de urgente, fiind vorba despre un autocar cu 15 persoane. La fata locului au fost trimise patru masini de pompieri, sapte ambulante, patru echipaje SMURD, dar si mai multe echipaje de politie si jandarmi.
La locul accidentului au ajuns inclusiv medicul Mihai Grecu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Timisoara, si Lucian Mihoc, seful ISU Banat..
Totusi, desfasurarea enorma de forte s-a dovedit inutila. O singura femeie, sofer in autoturismul Audi, care este insarcinata, a fost transportata la spital, iar alte 13 persoane au primit ingrijiri la fata locului. Femeia insarcinata este in afara oricarui pericol, spun politistii, scrie tion.ro.
„La trei minute dupa anuntarea apelului, prin aprobarea prefectului de Timis, a fost declansat codul rosu de urgenta. Au fost deplasate mai multe echipaje la fata locului. 13 persoane au fost ranite usor si au primit ingrijiri la fata locului, iar o femeie insarcinata, din Audi, a fost transportata la spital”, a declarat Lucian Mihoc, care a tinut sa precizeze ca procedura de declansare a codului rosu se face in circumstantele in care sunt peste 10 potentiale victime.
Surse din randurile celor care au intervenit spun ca cei de la dispeceratul unic s-au precipitat atunci cand au declansat codul rosu, deoarece secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a inasprit verificarile in randul celor de la ISU, dupa tragedia de la Colectiv.
Totusi, desi prima ambulanta care a ajuns la fata locului a realizat ca nu este vorba despre un accident grav si a anuntat dispeceratul ca nu au nevoie de ajutor, au fost trimise in continuare echipaje de interventie, care pana la urma, au blocat complet Calea Torontalului timp de zeci de minute, iar ultima autospeciala a pompierilor care a ajuns la locul accidentului a fost implicata intr-o tamponare usoara pe drum.

calea torontalului smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adrian Johan  | #1234
Sunteti niste sugaci . Aveti cel mai penal site si publicati numai porcarii. Nu are nici o treaba imaginea cu accidentul respectiv .
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005244 (s)