News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT la iesirea din Arad. O masina a intrat sub un TIR!

13 Octombrie 2015
2207 Vizualizari | 1 Comentarii
sub tir
Un grav accident de circulatie a avut loc luni dimineata la iesirea din Arad. Doi oameni se zbat intre viata si moarte dupa ce masina in care se aflau a intrat sub rotile unui TIR. Soferul masinii a condus cu viteza pe soseaua umeda, a facut mai multe depasiri apoi a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autotren.
Accidentul s-a produs in zorii zilei, pe DN7, intre Arad si Vladimirescu. In apropiere de o trecere de cale ferata soferul unui bolid a pierdut controlul volanului si a intrat pe celalalt sens de mers. A intrat in plin intr-un TIR.
Impactul a fost atat de puternic incat roata din fata autotrenului a fost pur si simplu dislocata. Masina, cel mai probabil cumparata din Germania, a fost facuta praf. Pasagerul din dreapta a fost aruncat prin parbriz, iar soferul vitezoman a ramas blocat in autoturism. Pompierii au fost nevoiti sa taie masina pentru a-l scoate pe soferul ranit, scrie ziuadevest.ro.
Se pare ca soferul autoturismului rula cu viteza pe soseaua umeda. Martorii povestesc ca barbatul a depasit de mai multe ori, iar in masina au fost gasite sticle de bere.
Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul Judetean Arad in stare foarte grava, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste starea lor de sanatate. Din cauza accidentului DN7 a fost blocat – in apropiere de Vladimirescu – mai bine de o ora.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006544 (s)