News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in Caransebes: Zeci de muncitori raniti, dupa ce autobuzul in care se aflau s-a ciocnit violent de o masina, apoi a ricosat in stalp

16 Octombrie 2015
1670 Vizualizari | 0 Comentarii
autobuz cu muncitori
Douazeci si sase de muncitori au fost raniti, din care trei grav, intr-un accident petrecut in Caransebes, dupa ce soferul autobuzului in care se aflau a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a ciocnit cu un autoturism si apoi a intrat intr-un stalp.
Potrivit sefului Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Caras- Severin, Dan Bortis, accidentul de circulatie s-a petrecut joi seara, in jurul orei 22.30, in prezent politistii deschizand o ancheta in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Am fost sesizati la numarul de urgente 112 ca soferul unui autobuz cu muncitori care se indrepta spre centru a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, apoi cu un stalp de electricitate”, a declarat Dan Bortis.
Conform sursei citate, in urma accidentului, 23 de persoane au fost ranite usor, iar alte trei au fost grav ranite, toti ranitii fiind transportati cu ambulantele la Spitalul Municipal Caransebes. Unul dintre cei raniti grav a fost transportat, in cursul noptii de joi spre vineri, Spitalul Judetean din Timisoara.
Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili circumstantele producerii accidentului si au deschis dosar penal pe numele soferului vinovat pentru vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)