News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in apropiere de Sibiu! Un microbuz a fost spulberat de un tir al carui sofer era beat. Trei persoane au murit

22 Decembrie 2015
1942 Vizualizari | 0 Comentarii
sibiu accident
Accident cumplit in judetul Sibiu! Trei oameni au murit si alti trei sunt raniti dupa ce un microbuz a fost izbit in plin de un tir. Oamenii veneau de la munca dinItalia pentru a-si petrece sarbatorile acasa. Soferul care a provocat tragedia era stat de baut incat nici macar nu stia incotro mergea. Accidentul s-a petrecut peDN1, in localitatea Apoldu de Sus, unde traficul este intens dupa inchiderea unei portiuni din autostrada. Tirul a a intrat pe contrasens si a spulberat microbuzulin care se aflau 5 oameni. Toti se intorceau din Italia ca sa faca sarbatorile acasa. Oamenii veneau incarcati cu daruri pentru cei dragi. Jucariile si dulciurile care urmau sa ajunga sub brad au fost imprastiate pe sosea.

Impactul a fost atat de violent incat microbuzul a fost sectionat in doua. Soferul si doi pasageri, un barbat si o femeie, au murit pe loc. Doi oameni din microbuz si soferul tirului au fost dusi de urgenta la spital. In urma testarii cu etilotestul, s-a stabilit ca soferul tirului avea o alcoolemie de 0,60 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. Traficul pe DN1 a fost blocat aproape 5 ore iar cozile de masini au fost kilometrice.

sibiu oameni murit raniti microbuz italia dn1 autostrada microbuzul sosea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007773 (s)