News Flash:

ABSOLUT SOCANT! Ce a patit acest om din cauza ca isi usca hainele pe calorifer?

19 Ianuarie 2016
31546 Vizualizari | 0 Comentarii
pe calorifer
Craig Mather (43 de ani) din Bolton, care nu a respectat avertismentele, a spus ca, din cauza uscarii hainelor in casa el insusi a capatat o infectie pulmonaradestul de grava. Lui I s-au declansat probleme destul de grave datorita sporiilor de mucegai care s-au raspandit in incinta in momentul in care a uscat pecalorifer, in repetate randuri, hainele proaspat spalate

"Am inceput sa renunt la acest obicei numai atunci cand am fost diagnosticat cuaspergiloza pulmonara cronica pentru care mi s-au prescris medicamente specifice de combatere a infectiilor fungice", a spus Craig, tatal a trei copii. 
Medicul i-a spus ca problemele sale s-ar putea agrava daca va continua in acest mod. Craig a inceput sa renunte total la acest obicei si iata ca dupa doar 3 luni de zile, starea lui s-a imbunatatit vizibil. 

Experienta sa este doar una din multele cazuri aparute din cauza acestor obiceiuri nesanatoase.  Expertii avertizeaza ca uscarea in interior a hainelor spalate poate prezenta riscuri grave de sanatate. Imbracamintea, situata pe un radiator sau calorifer, poate ridica nivelul de umiditate in casa pana la 30%, ceea ce va crea conditii ideale pentru dezvoltarea sporiilor de mucegai. 
"O runda de rufe spalate contin aproape doi litri de apa, care este eliberat in camera. Cei mai multi dintre noi suntem imuni la infectiile care cresc in aceste conditii de umezeala, sau au un organism care poate lupta impotriva infectiei. Cu toate acestea, pacientii cu astm pot avea probleme cu tusea si dificultati de respiratie, iar la persoanele cu un sistem imunitar slabit, cum ar fi pacientii cu cancer tratati cu chimioterapie si pacientii cu SIDA cat si cei cu boli autoimune, ciuperca respectiva poate provoca aspergiloza pulmonara. Este o afectiune care poate provoca leziuni pulmonare incurabile si uneori fatale ", a declarat profesorul David Denning care ne sfatuieste sa uscam rufele in afara sau pe uscatorul de rufe, departe de dormitoare si living. (sursa: secretele.com, Cristian Iacov)

craig mather avertismentele infectie pulmonara probleme mucegai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006022 (s)