News Flash:

ABSOLUT FABULOS! Un barbat de 52 de ani intra pe scena, dar stati să vedeti care e adevaratul sau talent! VIDEO

6 Septembrie 2016
1829 Vizualizari | 0 Comentarii
talent concurs
In momentul in care acest barbat imbracat intr-o tinuta mai putin obisnuita si-a facut aparitia pe scena, membrii juriului nu au stiut ce avea sa urmeze. Participant in cadrul concursului „America's Got Talent”, editia 2016, barbatul din aceste imagini a reusit sa-i tina cu rasuflarea taiata pe toti cei prezenti in sala, prezentand un numar de contorsionism mai putin obisnuit.
La varsta de 52 de ani, domnul Vello, originar din Estonia, dovedeste un talent extraordinar reusind sa-si contorsioneze corpul cu o lejeritate aparte. De asemenea, barbatul are o conditie fizica de invidiat care il ajuta sa isi mentina corpul intr-un echilibru perfect. Mai mult de atat, el reuseste sa arunce caramizile de sprijin una dupa alta pastrandu-si aceeasi pozitie de echilibru.
In partea a doua a reprezentatiei sale barbatul apuca cu dintii dispozitivul de la capatul funiei care il ridica de pe sol in aceeasi pozitie de contorsionism. La un moment dat, cand nimeni nu se astepta, concurentul isi elibereaza corpul din pozitia extrem de dificila facand sa suspine intreaga asistenta.
Desi uneori senzatia de durere si disconfort provoaca grimase pe chipul privitorilor, reusita acestui barbat trecut de prima tinerete merita apreciata la reala ei valoare. Vello este antrenor pentru copiii pasionati si care dovedesc aptitudini fizice potrivite acestui sport dificil.
La finalul reprezentatiei cu totii l-au aplaudat la scena deschisa si au realizat ca intr-adevar acesta are un talent cu totul aparte care nu e la indemana oricui.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006480 (s)