News Flash:

A vrut sa se sinucida din cauza unor politisti

24 Decembrie 2014
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
Un barbat de 30 de ani de etnie roma a amenintat, luni seara, ca se arunca de pe acoperisul unei case din Timisoara in semn de protest, reclamand faptul ca a fost batut de un echipaj de politie..
Barbatul s-a urcat pe acoperisul unei case aflata pe strada Preyer, colt cu strada Crizantemelor din Timisoara si a amenintat ca se va arunca, deoarece nimeni nu a vrut sa-l ia in seama dupa ce a sesizat faptul ca a fost batut de politisti.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, ale politei si pompierilor, dar barbatul a coborat, dupa aproximativ jumatate de ora, doar dupa ce le-a povestit jurnalistilor aflati si ei la fata locului despre problema sa, scrie tion.ro.
Acesta a spus ca in urma cu cateva zile trecea strada pe trecerea de pietoni, cand un echipaj de politie a fost la un pas sa il loveasca. Barbatul le-a facut observatie, iar oamenii legii l-au luat la bataie.
Omul mai spune ca a incercat de mai multe ori sa sune la politie, pentru a-i reclama pe cei care l-au batut, dar nimeni nu l-a bagat in seama.
Dupa ce s-a dat jos de pe acoperisul casei, barbatul a fost condus la sectia de politie.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006945 (s)