News Flash:

A umplut un ibric cu apa, a pus o broscuta vie in el, apoi l-a asezat pe aragaz, pe foc. Ce crezi ca s-a intamplat cu animalul cand apa a inceput sa fiarba?

13 Februarie 2018
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
broasca

Imaginea de mai jos si povestea din spatele ei au devenit virale pe retelele de socializare si au fost redistribuite de aproape 400.000 de ori pana acum.

Iata postarea care a impresionat sute de mii de oameni din intreaga lume:
„Ce credeti ca se intampla daca puneti o broasca intr-un ibric plin cu apa, asezat pe ochiul unui aragaz, si aprindeti focul? Animalutul va incepe sa isi ajusteze temperatura corpului, pe masura ce temperatura apei va incepe sa creasca.

Va face acest lucru pana cand apa va fi aproape de punctul de fierbere, moment in care va decide sa sara din ibric. Dar nu va reusi sa faca acest lucru, deoarece toata energia pe care o avea a irosit-o pe ajustarea temperaturii corpului.

Astfel, in foarte scurt timp, broscuta va muri. Care credeti ca a fost cauza mortii? Multi dintre voi vor spune ca apa fiarta, insa nu acesta este raspunsul corect!

Animalul a murit din cauza inabilitatii de a decide care este momentul potrivit pentru a sari. Acest lucru se aplica si in viata de zi cu zi. Cu totii trebuie sa ne adaptam diversilor oameni si situatii cu care interactionam.

Cu toate acestea, trebuie sa stim cat timp trebuie sa ne adaptam si sa identificam clar momentul in care trebuie sa mergem mai departe. Daca nu vom stii sa spunem nu atunci cand trebuie, vom fi exploatati emotional, financiar, spiritual si mental pana cand vom ceda.

In viata trebuie sa aveti puterea de a decide sa sariti. Dar mai ales, trebuie sa faceti acest lucru cat inca mai aveti forta”.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006936 (s)