News Flash:

A slabit 40 de kilograme cu ajutorul unui simplu ingredient adaugat in cafea

20 Ianuarie 2017
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
cafea cu unt
Cafeaua de dimineata nu te ajuta doar sa te trezesti, ci si slabesti. Afla cum a reusit un barbat sa slabeasca 40 de kilograme cu ajutorul acestei bauturi.
Dave Asprey este un om de afaceri american, care sustine ca, in doi ani, a slabit cu ajutorul unei bauturi speciale pe baza de cafea si a unei alimentatii pe care a numit-o „Bulletproof diet”. Barbatul a reusit sa puna la punct acest stil de viata in 15 ani, timp in care a aflat cum sa isi faca organismul sa functioneze mai bine si mai eficient. Astfel a dat jos 45 de kilograme, a devenit mai activ si a putut sa incetineasca efectele imbatranirii.
Asprey isi incepe ziua cu un obicei care il ajuta sa isi tina in frau poftele nesanatoase: bea o cafea speciala, cu un continut ridicat de grasimi. Cafeina si grasimile iti stimuleaza creierul si iti da senzatia de satietate, potrivit creatorului ei. Nu este deloc greu de preparat. Ai nevoie de o cana-doua de cafea in care sa adaugi doua linguri de unt nesarat si 1-2 linguri de ulei de cocos. Amesteca ingredientele in blender, pana cand vei obtine o bautura cremoasa, care trebuie sa inlocuiasca masa de dimineata.

cafeaua slabesti activ imbatranirii grasim unt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007158 (s)