News Flash:

A murit si sunetistul trupei Goodbye to Gravity

1 Noiembrie 2015
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian rugina
Potrivit ultimelor informatii, sunetistul trupei Goodbye to Gravity, Adrian Rugina, a decedat in urma ranilor provocate de incendiul care a izbucnit in Club Colectiv in timp ce formatia concerta. 

In tragedia din Club Colectiv si-au pierdut viata si chitaristii trupei Goodbye to GravityVlad Telea si Mihai Alexandru. Acestia concertau in clubul Colectiv cand a avut loc tragedia. Aseara era primul concert din turneul care ar fi trebuit sa aiba loc in tara, iar piesa cea mai promovata de pe noul album se numeste, fatidic, "Ziua in care murim".

Adrian Rugina, sunetistul trupei Goodbye to Gravity, a fost tobosarul trupei Bucium. Aseara a fost sunetistul trupei Goodbye to Gravity. Avea 38 de ani si era casatorit. La scurt timp dupa ce au aflat de moartea lui, zeci de romani au luat cu asalt retelele de socializare unde au postat mesaje prin care deplang disparitia artistului. 

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seara la clubul Colectiv din Capitala. 27 de persoane au murit si 184 au ajuns la spital, dintre care 146 au ramas internate. Unele dintre acestea sunt grav ranite. 

club colectiv vlad telea mihai alexandru tragedia adrian rugina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1085 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004919 (s)