News Flash:

A gasit intr-un garaj o Dacie 1310 nou-nouta, fabricație din 1994. Cand s-a uitat in bord a vazut ceva uluitor, nu-si credea ochilor, daduse norocul peste el. Ce era acolo

10 August 2017
2220 Vizualizari | 0 Comentarii
dacia
Dacia a aparut in anii ’60, atunci cand, pentru Romania, devenise o prioritate construirea unui automobil national, asa cum se intampla si in celelalte tari ale blocului comunist.
Dupa vizita istorica a presedintelui francez Charles de Gaulle in Romania, in anul 1966, la nivel de partid s-a decis ca uzina Dacia sa produca autoturisme sub licenta Renault.
Dacia a luat nastere in 1966, la Colibasi, Mioveniul de astazi. Acesta a fost doar inceputul unei istorii stralucite.
Astfel se face ca, un pasionat al Daciilor vechi a decis sa isi vanda masina pe care o tinuse in garaj in ultimii 23 de ani. Este vorba despre o veche Dacie 1310, care are ca an de fabricatie, anul 1994.
Cei interesati de ea s-au putut uita in bordul masinii si nu le-a venit sa creada cand au vazut ca masina are doar 264 de kilometri efectuati, conform 4tuning.ro, citat de Realitatea.
Practic aceasta bijuterie de epoca are la bord doar drumul de la Mioveni la Bucuresti, cand a fost cumparata.
Din pacate, insa, acest model de Dacie nu este unul adorat de colectionari fiindca nu a fost construit in epoca Ceausista, ci dupa Revolutie.

Iată cum arată această Dacie:


 

dacia romania comunist bijuterie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006033 (s)