News Flash:

A fost redeschis traficul auto intre Svinita-Mehedinti si Berzasca-Caras-Severin

12 Februarie 2016
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
clisura dunarii
Circulatia rutiera pe drumul national DN 57, intre localitatile Svinita (judetul Mehedinti) si Berzasca (judetul Caras-Severin), a fost redeschisa partial, miercuri, la 25 de zile dupa ce a fost inchisa din cauza unor caderi de pietre.
Potrivit unui comunicat transmis de Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Timisoara, circulatia rutiera a fost redeschisa, miercuri, pe DN 57, intre localitatile Svinita (judetul Mehedinti) si Berzasca (judetul Caras-Severin), insa, pe o lungime de 150 de metri se desfasoara doar pe o singura banda.
DRDP Timisoara mentioneaza ca pe cei 150 de metri circulatia se desfasoara ingreunat si exista restrictii de gabarit de inaltime de maxim patru metri, din cauza unei instalatii de transport a energiei electrice amplasata in zona drumului de catre CEZ Distributie Craiova, administratorul retelei.
Conform reprezentantilor DRDP Timisoara, traficul rutier a fost inchis pe o portiune de circa 450 de metri in data de 16 ianuarie, ca urmare a caderilor de pietre, pentru mutarea carora a fost folosit inclusiv material explozibil.
”In zona amintita, intre localitatile Svinita (judetul Mehedinti) si Berzasca (judetul Caras - Severin) a fost inchisa circulatia incepand cu data de 16.01.2016 in urma caderilor de pietre. In aceasta perioada, de pe partea carosabila a fost dislocata o cantitate de 13.700 mc de material pietros. Pe masura ce lucrarile au inaintat, au fost identificate unele blocuri de piatra de dimensiuni foarte mari, avand aproximativ 100 metri cubi, care, in zilele de 3 februarie si 8 februarie, au fost fragmentate in urma unor operatiuni de detonare si faramitarea acestora prin actiuni mecanice”, arata DRDP Timisoara.
In continuare, in zona se desfasoara lucrari de faramitare a materialului pietros si de degajare a acestuia de pe carosabil, in vederea deschiderii in intregime a circulatiei rutiere.

circulatia rutiera svinita berzasca timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005194 (s)