News Flash:

A cincea editie Bookfest la Timisoara are loc in perioada 31 martie – 3 aprilie

17 Martie 2016
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
bookfest
Salonul de Carte Bookfest incepe seria evenimentelor programate pentru acest an cu o noua editie organizata la Timisoara, intre 31 martie–3 aprilie,la Centrul Regional de Afaceri, a anuntat Asociatia Editorilor din Romania (AER), invitatul special al evenimentului fiind scriitorul Mircea Cartarescu.
A cincea editie Bookfest la Timisoara va fi organizata in perioada 31 martie – 3 aprilie la CRAFT-Centrul Regional de Afaceri si il are ca invitat special pe scriitorul Mircea Cartarescu.
De asemenea, formatia de muzica veche Trei Parale va sustine un recital, iar timisorenii vor putea vedea gratuit filmul "Son of Saul", premiat cu Oscar in acest an.
Mircea Cartarescu ii asteapta pe timisoreni la Bookfest sambata, 2 aprilie, prilej cu care isi va prezenta cel mai recent succes editorial Solenoid.
Organizatorii Bookfest Timisoara promit si pentru aceasta editie un program bogat in evenimente, care ii va tine pe vizitatori aproape de cele mai importante aparitii editoriale si de cei mai apreciati autori romani ai momentului.
In cele patru zile, publicul este asteptat cu lansari de carte, sesiuni de autografe si dezbateri la care vor participa scriitori si personalitati din alte domenii ale culturii romanesti, concerte si cinema de arta gratuit.
Peste 30 de edituri vor veni cu ultimele noutati pregatite pentru publicul iubitor de carte din Timisoara. Mai multe edituri au anuntat reduceri de pret, unele ridicandu-se pana la 40%.
La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului va fi libera atat in cadrul Salonului de Carte, cat si la toate evenimentele programate pe durata acestuia. In toate cele patru zile, Bookfest Timisoara va putea fi vizitat intre orele 10:00 si 20:00.
Mai multe detalii pot fi gasite la adresa: https://gallery.mailchimp.com/5931cd4d5c491e2a84134f211/files/15_03_Comunicat_Bookfest_Timisoara_final.pdf

timisoara mircea cartarescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004554 (s)