News Flash:

A adoptat-o pe Maia in urma cu 12 ani. Multi au lacrimat cand au vazut ce s-a intamplat acum. Teo Trandafir a facut anuntul despre fiica ei

18 August 2017
2589 Vizualizari | 0 Comentarii
maia
Teo Trandafir, mesaj pentru fiica ei, de ziua numelui. Maia Maria are 12 ani iar mama ei este foarte mandra de ea. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj emotionant.

Teo Trandafir, mesaj pentru fiica ei, Maia Maria, adoptata in urma cu 12 ani. Cele doua au o relatie speciala si se inteleg de minune.
Teo Trandafir, mesaj pentru fiica ei de Sfanta Marie
„Mandria mamei! Minunile noastre, copiii. A mea nu mai e copil, deja, dar tot puiul mamei e… Maia, un copil fantastic. Maia Maria! Maia mea fabuloasa, te iubesc si, sa stii, m-ai invatat sa fiu mandra de cineva. De tine!”, este mesajul lui Teo pentru fiica sa, Maia Maria.
Recent, intr-una dintre transmisiunile live de pe Facebook, Teo a avut-o invitata pe insasi fiica ei. In timpul filmarii, vedeta i-a spus Maiei ca nu sunt „rude de sange”, iar reactia copilei a fost una cu adevarat induiosatoare. „Noi doua ne-am intalnit la un moment dat in viata ta, atunci cand tu te-ai nascut, si ne-am asteptat ca la un moment dat sa existe discrepante intre noi. Mai ales ca tu esti intr-o situatie mai speciala si noi doua nu suntem… cum spun oamenii, «rude de sange»”, a spus Teo.

teo trandafir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006380 (s)