News Flash:

9 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le faca dimineata

5 Septembrie 2018
829 Vizualizari | 0 Comentarii
exercitii acasa 1

In timpul saptamanii este bine sa mergeti la culcare devreme, astfel incat de dimineata sa aveti timp pentru cateva lucruri care va vor ajuta sa va simtiti si sa aratati mai bine.

Exercitii fizice
Faceti-va putin timp pentru a face cateva exercitii sau sa mergeti la sala de fitness. Pe langa faptul ca sportul va ajuta sa va mentineti in forma, si de asemenea va ajuta sa fiti fericiti si zambitori pentru urmatoarele ore, potrivit Bewoman.ro.

Faceti 100 flotari sau abdomene
Dac nu aveti timp pentru a merge sa traversati parcul, faceti doar 100 de flotari sau abdomene pe podea sau in dormitor, dupa cum puteti.

Mic dejun
Cel mai groaznic lucru este ca de dimineata sa va grabiti si sa sariti peste micul dejun. Ar trebui sa va treziti cu 30 de minute mai devreme pentru a va asigura ca luati micul dejun - oua prajite, fructe taiate, sau sa faceti cafeaua. Potrivit multor experti, micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Daca este posibil luati micul dejun impreuna cu partenerul dvs.

Aveti grija de aspectul dvs
Aranjati-va parul, aplicati o crema hranitoare faciala. Alegeti hainele cu care sa aratati bine si sa va simtiti bine toata ziua.

Ce greseli NU trebuie sa mai faca o femeie cand se penseaza

Aplicati parfum
Chiar daca sunteti pe graba, nu uitati sa va aplicati si parfum.

Faceti pachetul pentru masa de pranz
Faceti-va timp pentru a va face pachetul pentru masa de pranz, pentru ca altfel veti manca mancare nesanatoasa precum junk food.

Beti cafea sau o alta bautura racoritoare
Rasfatati-va cu o cana de cafea de dimineata. Daca nu beti cafea, puteti incepe ziua cu un pahar de energie sub forma de suc natural sau ceai verde.

Nu lasati mizerie in urma
Faceti patul, faceti feluri de mancare pentru micul dejun. In acest fel nu veti gasi haos la domiciliu, atunci cand veti ajunge seara obosta acasa.

Mergeti pe jos
Mergeti pe jos cat mai mult posibil. Lasati masina si transportul public si mergeti pe jos daca stati mai aproape de locul de munca.


aplicati parfum
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005975 (s)