News Flash:

7 fraze care semnaleaza ca barbatul nu te mai iubeste. Fii atenta la ele si asculta-ti intuitia

13 Iunie 2018
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
reoplica

In relatie, orice detaliu este important. Poti intelege daca partenerul te iubeste sau se preface datorita expresiilor si tonului cu care ti le spune. Femeile pot afla asta mult mai rapid, pentru ca sunt mai sensibile si pot observa chiar si cea mai mica schimbare.

Psihologii sunt siguri ca exista anumite modele in comportamentul barbatilor si exista fraze care vor vorbi despre sentimentele lor. Aveti grija, este mai usor sa va despartiti buni prieteni sau sa incercati sa salvati relatia, decat sa incepeti scandaluri lungi.

1. “Nu ar trebui sa-ti dau un raport si, in general, nu-ti datorez nimic”.

Aceasta fraza, in special rostita pe un ton iritant, poate indica faptul ca sentimentele lui s-au racit. Un barbat indragostit, putin probabil va fi nepoliticos.

2. “Nu-mi pasa” sau “descurca-te singura”.

Aceasta atitudine indica faptul ca in cuplul vostru lucrurile nu stau prea bine Da, femeia se poate descurca singura in toate, dar de ce ar avea nevoie atunci de umarul barbatului ei?

3. “Nu-ti place, cauta-ti altul”

Aceasta expresie arata ca sentimentele lui nu sunt atat de puternice. Uneori, cu aceste fraze, reprezentantii sexului puternic incearca sa manipuleze femeile, nedorind sa se schimbe sau sa-si compromita principiile. Sa auzi astfel de cuvinte din gura persoanei iubite, e dureros si ofensator, deci nu-i permite sa te umileasca.

4. “Nu te cred”
Publicitate
Acesta este primul semn ca trebuie sa discutati serios si sa intelegeti problemele pe care le aveti. Daca partenerul cauta motive sa dea vina pe tine, te cearta ca pe un copil, atunci el nu te apreciaza atat de mult. Relatia dintre doi oameni indragostiti, se construieste pe incredere. Unde nu exista incredere, nu exista dragoste.

5. “Nu-mi pasa”

Inseamna ca partenerul tau nu este deloc interesat de ceea ce te preocupa. El nu te va ajuta, ceea ce inseamna ca relatia voastra nu mai este frumoasa. Aceasta fraza indica faptul ca iubitul tau nu mai are sentimente frumoase pentru tine.

6. “Exagerezi, iti faci griji inutil”.

Aceasta expresie indica faptul ca iubitul tau nu mai simte pasiune si vrea sa scape de tine cat mai curand posibil. Un barbat indragostit va veni neaparat in ajutorul iubitei sale si nu o va lasa cu indoieli si teama.

7. “Desigur, te iubesc”, “Te iubesc cu adevarat”

Aceste fraze spun exact contrariul. Astfel de insertii indica, de obicei, ca partenerul nu simte cu adevarat sentimente puternice si viseaza sa puna capat conversatiei pe astfel de subiecte, cat mai repede posibil.

Desigur, merita sa tii cont de opinia psihologilor, dar nu-ti fa concluzii pripite. Probabil relatia voastra pur si simplu trece printr-o noua criza sau partenerul tau e prea obosit din cauza muncii. De aceea, urmareste-l si asculta-ti intuitia. Inima cu siguranta nu te va minti.


psihologii expresie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006056 (s)