News Flash:

600 de elevi evacuati din scoala in urma unui incendiu, la Pitesti

19 Septembrie 2016
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
pompier calarasi
Circa sase sute de elevi ai unei scoli din Pitesti au fost evacuati, luni, in urma unui incendiu in cladire, iar unei eleve i s-a facut rau si a primit ingrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei circa sase sute de elevi au fost evacuati din Scoala Gimnaziala "Matei Basarab" din Pitesti, dupa ce tabloul electric a luat foc, iar cladirea s-a umplut de fum.
"Un echipaj SMURD si o autospeciala cu apa si spuma au ajuns la scoala, acolo unde a fost anuntat un incendiu. Incendiul, care se manifestase la tabloul electric, a fost stins de reprezentantii institutiei. Tot acestia i-au evacuat pe cei aproximativ 600 de elevi din corpul vechi unde se aflau intr-un corp nou" , a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure.
Potrivit aceleiasi surse, unei fete in varsta de 13 ani i s-a facut rau.
"Eleva este cunoscuta ca facand frecvent atacuri de panica. Din cauza sperieturii, acesteia i s-a facut rau. A primit ingrijiri de la colegii mei. Se asteapta ca parintii sai sa ajunga la institutie si in functie si de decizia acestora si de starea fetei sa fie transferata la Spitalul de Pediatrie Pitesti, pentru verificari amanuntite", a spus Madalina Epure.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005088 (s)