News Flash:

53% dintre romani stau acasa de 1 Mai. Muntele si padurea, in topul preferintelor

28 Aprilie 2018
928 Vizualizari | 0 Comentarii
gratarenewscluj ro

Unul din doi romani va petrece 1 Mai acasa. Cel putin asta arata un sondaj la care au raspuns peste 1.500 de persoane.

Dintre petrecaretii cu dor de duca, cei mai numerosi sunt cei care aleg muntele si padurea. Isi vor face aprovizionarea cu mici, pui si ceafa de porc mai ales de la supermarket, arata 80 la suta dintre raspunsuri.

Urmeaza 4 zile libere pentru foarte multi romani si am putea crede ca vor pleca in vacanta. Ei bine, surpriza!. ”Vom sta acasa”, au spus 53% dintre cei 1.500 de oameni care au participat la studiul facut luna aceasta de Provident. Unul din 5 merge la padure, iar 15% vor petrece la munte.

In acest sondaj apare si vacanta de tip city break - adica o iesire de trei zile in alt oras de la noi sau din strainatate. Mamaia si Vama Veche se impart intre 5% dintre participanti, cu o usoara diferenta in favoarea primei statiuni.

Vezi si: Prognoza meteo pentru weekend, 28 - 29 aprilie: Vremea se mentine calda pentru aceasta perioada

Si ajungem la punctul culminant al concediului: gratarul. Vedetele vor fi micii, e clar, dar se tine tare si puiul, impreuna cu ceafa de porc. Pana la urma asta e compozitia oricarui gratar clasic romanesc, indiferent de anotimp, motiv sau participanti. Legumele sunt pe locul al patrulea, semn ca e primavara, si iata ca peste 30% au raspuns ca nu fac gratar.

Cati bani dam pe toata distractia asta? Sub 150 de lei, au raspuns jumatate, pana in 300 de lei - 26% si peste 500 de lei - 11%.

Cam la fel ca anul trecut, zic cei mai multi, dar 1 din 4 a taiat din buget. Sa nu uitam ca Romania a inregistrat cele mai mari scumpiri din Europa in acest an.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004748 (s)