News Flash:

5 plante care tin parazitii la distanta

4 Aprilie 2016
15799 Vizualizari | 0 Comentarii
parazit

Parazitii imbraca diverse forme: incepand de la binecunoscuta ciuperca Candidala bacterii, virusuri si streptococi, viermi intestinali si desigur, parazitii externi. Unii pot fi vazuti cu ochii liberi, altii nu si de multe ori acestia sunt cauza ascunsa a bolilor cu care ne confruntam.

Studiile au confirmat faptul ca aproximativ 90% din populatia globului are paraziti, care se hranesc cu nutrientii nostrii si isi elibereaza toxinele in interiorul corpului nostru. 

Exista solutii multiple pentru eliminarea parazitilor si prevenirea reinfestarii, iar cei care aleg deparazitarea naturala trebuie sa stie ca sunt cateva cateva plante care au o astfel de calitate. Iata 5 plante care te scapa de paraziti:

Pelin
Planta de leac cunoscuta inca din antichitate si folosita frecvent in medicina populara traditionala, pelinul este utilizat cu succes impotriva candidozei, tricomoniazei, chlamidiei, giardiei si a altor paraziti cu care suntem infestati. 

Se administreaza intern sub forma de pulbere fina, obtinuta prin rasnirea plantei uscate si extern, sub forma de bai. Atentie la administrarea pelinului, intrucat poate aparea supradozarea manifestata sub forma de varsaturi si ameteli.

Usturoi
Se foloseste ca medicament din cele mai vechi timpuri, aproape pentru orice fel de afectiune. Usturoiul se administreaza atat intern cat si extern. Cel mai bine se recomanda consumul usturoiului in forma sa cruda pentru a beneficia la maxim de efectele sale benefice.

Seminte de dovleac
Sunt bogate in vitamine si minerale. Ajuta la eliminarea parazitilor intestinali. O mana de seminte de dovleac crude consumate dimineata, pe stomacul gol, va ajuta enorm in lupta impotriva parazitilor. 

Nuc negru
Nucul negru (Juglans nigra) e originar din America si are reale calitati antiparazitare, datorita substantei sale active, juglona. Colorantul din coaja contine iod natural, ce are efecte antiseptice si distruge parazitii intestinali. Pe piata din Romania se gaseste sub forma de capsule sau tinctura.

Cuisoare
Acest condiment are proprietati terapeutice de exceptie: actioneaza impotriva parazitilor, stimuleaza pofta de mancare si ajuta digestia, contribuie la cresterea imunitatii. Se recomanda consumul cuisoarelor pisate sub forma de capsula, intrucat pot provoca arsuri pe esofag.


parazitii ciuperca candida parazitii externi eliminarea parazitilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006760 (s)