News Flash:

16 irakieni prinsi dupa ce au trecut Dunarea cu ajutorul unor calauze

5 Octombrie 2016
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
refugiat 1
Saisprezece irakieni, intre care sase copii, au fost prinsi in timp ce intrau ilegal in Romania dupa ce au trecut Dunarea cu ajutorul unor calauze, carora le-au platit 35.000 de euro de familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Politiei de Frontiera, politistii de frontiera din Bechet au depistat, in noaptea de luni spre marti, in apropierea malului romanesc al Dunarii, in zona localitatii de frontiera Gighera, judetul Dolj, saisprezece persoane.
Acestea au fost conduse la sediul SPF Bechet, unde s-a stabilit ca vin din Irak. Grupul era format din opt barbati, doua femei si sase copii, cu varste cuprinse intre 10 si 42 ani.
Cetatenii irakieni au declarat ca au plecat din tara de origine cu intentia de a ajunge in Germania. In acest sens, s-au deplasat pe traseul Turcia — Bulgaria, unde au ramas o perioada de timp, fiind ulterior preluati de calauze care i-au transportat la malul Dunarii, traversand fluviul cu doua ambarcatiuni. Migrantii au declarat ca au apelat la ajutorul unor calauze care le-au organizat calatoria, contra unor sume de aproximativ 35.000 de euro de familie.
Politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru "trecere frauduloasa a frontierei de stat", urmand ca migrantii sa fie predati Politiei de Frontiera Bulgare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005945 (s)