News Flash:

15 irakieni depistati in timp ce intentionau sa intre ilegal in Romania

31 Iulie 2016
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
refugiat
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare au depistat, vineri, 15 persoane, dintre care cinci adulti si zece minori, care intentionau sa intre ilegal in Romania din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde. 
"Azi dimineata, in jurul orei 07,00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, actionand in baza unei informatii, au declansat o actiune tactica specifica pentru retinerea unui grup de persoane, care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre frontiera spre interiorul tarii, pe directia localitatii de frontiera Valcani. Grupul, format din 15 persoane, care nu vorbeau limba romana si nu isi justificau prezenta in zona de frontiera, a fost condus la sediul Sectorului Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor", a informat, intr-un comunicat de presa remis AGERPRES, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Timis, Roxana Costache. 
Din primele verificari s-a stabilit ca este vorba despre trei familii formate din cinci adulti, dintre care doi barbati si trei femei, cu varste cuprinse intre 24 si 45 de ani, precum si zece minori, doi dintre acestia fiind in varsta de 1 an, iar ceilalti cu varste cuprinse intre 3 si 11 ani. 
"La cercetari, persoanele in cauza au declarat ca sunt din Irak si ca intentionau sa ajunga in Germania, la rude", a adaugat Costache. 
Au fost contactate autoritatile de frontiera sarbe in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie, a mai precizat sursa citata. 
Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat. AGERPRES

frontiera verde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)