News Flash:

14 locatari din zona Eroilor au fost evacuati, dupa ce pamantul s-a surpat

13 Decembrie 2015
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
gaura asfalt
Un numar de 14 locatari dintr-un bloc din zona Eroilor, a carui structura de rezistenta ar fi fost afectata in urma surparii soselei, au fost evacuati sambata seara, patru dintre acestia fiind cazati la un hotel, iar zece mergand la rude, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Primariei Capitalei.
Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Capitalei, Alexandru Ichim, constructorul a anuntat ca a pus in siguranta perimetrul si ”nu exista risc de prabusire”, zona fiind monitorizata atent.
De asemenea, Ichim a precizat ca 14 locatari din zona Eroilor au fost evacuati, intrucat exista ”risc asupra structurii de rezistenta” a imobilului in care locuiesc.
"Exista 14 persoane carora li s-a pus in vedere faptul ca din cauza tasarii terenului exista un potential risc asupra structurii de rezistenta a cladirii. Patru din acele persoane au apelat la o forma de ajutor pusa la dispozitie de constructor, in sensul ca au fost cazate la hotel, iar estul de zece persoane au optat pentru varianta cazarii la rude", a spus Ichim.
Intrebat ce masuri trebuie sa ia constructorul in acest caz, Alexandru Ichim a raspuns ca trebuie lucrat pe trei directii: consolidarea imobilului afectat de tasarea terenului, consolidarea intregii intersectii si a soselei din zona si realizarea de interventii la retele de utilitati.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006445 (s)