News Flash:

13 scoli din Timis au ramas inchise miercuri

20 Septembrie 2017
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara6
Un numar de 13 unitati de invatamant din Timisoara si din judetul Timis raman inchise miercuri, fiind afectate de furtuna de duminica, iar Liceul de Arte Plastice din Timisoara va ramane inchis toata saptamana.
Inspectorul-sef al ISJ timis, Aura Danielescu, a anuntat, marti, ca un numar de 13 unitati de invatamant din judet vor ramane inchise miercuri, fiind afectate de furtuna de duminica.
Totodata, potrivit sursei citate, Liceul de Arte Plastice din Timisoara va ramane inchis toata saptamana, fiind cel mai afectat, scrie ziuadevest.ro.
„Astazi (marti – n.r.) au fost 25 unitati de invatamant care au avut cursurile suspendate. Pentru ziua de maine (miercuri – n.r.), pana la acest moment avem o estimare ca nu vom avea activitati in 13 unitati de invatamant, doar pentru ziua de maine, urmand ca din urmatoarea zi sa ne reluam cursurile. Ramane o singura unitate de invatamant care va fi inchisa toata saptamana, este vorba de Liceul de Arte Plastice. Vor avea un plan de recuperare a materiei”, a spus Aura Danielescu.
In Timisoara, vor fi suspendate cursurile la Liceul de Arte Plastice, Colegiul Economic, Colegiul H. Coanda, Colegiul Tehnic de Vest, Liceul D. Obradovici si Liceul Vlad Tpes. In judetul Timis vor fi inchise scolile din localitatile Bethausen, Giera, Lerbling, Iohanisfelt, Peciu Nou, Remetea Mare, Sag.
In continuare, in judetul Timis mai sunt cateva zeci de scoli care nu sunt alimentate cu electricitate sau apa curenta.

aura danielescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010251 (s)