News Flash:

13 persoane din Hunedoara, dintre care doi copii, s-au intoxicat cu ciuperci

8 August 2016
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad
Un numar de 13 persoane, dintre care doi copii, s-au intoxicat cu ciuperci culese din padure in satul hunedorean Burjuc, victimele fiind internate, in cursul noptii de vineri spre sambata, la Spitalul Judetean de Urgenta Deva. 
Initial au fost transportate la spital opt persoane, intre care si un copil de 13 ani, membri ai aceleasi familii, care au relatat medicilor si echipajelor de prim ajutor ca au mancat ciuperci culese din padurea satului. 
''Cele opt persoane au fost transportate constiente, cooperante si stabile hemodinamic cu autospeciala pentru transportul victimelor multiple si o ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Deva'', a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, Anemona Doda. 
Alti doi barbati, din aceeasi familie, au plecat cu masina personala la Urgenta spitalului din Deva, inainte sa ceara ajutor la 112, pentru ca acuzau stare de greata si varsaturi. 
Dupa mai putin de o ora de la prima interventie, pompierii militari din Deva si un echipaj de prim ajutor au fost chemati, din nou, in ajutorul a trei persoane din Burjuc, cu varstele cuprinse intre 14 si 48 de ani, care prezentau semne de intoxicatie cu ciuperci. 
Toate victimele au ramas internate pentru ingrijiri medicale. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007601 (s)