News Flash:

Comisia de lucru a CNATDCU: Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, nu a plagiat

2 Septembrie 2016
191 Vizualizari | 0 Comentarii
petre toba 1
Comisia de specialitate din cadrul CNATDCU a stabilit ca ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, nu a plagiat, propunerea specialistilor fiind de pastrare a titlului de doctor, potrivit unui document obtinut in exclusivitate de MEDIAFAX.


"Comisia de lucru considera finalizata analiza Tezei de doctorat elaborata de domnul Toba Petre, intitulata "Politia Romana - Forta de stabilitate si securitate. Optimizarea managementului cooperarii internationale in vederea combaterii amenintarilor neconventionale", din perspectiva sesizarii referitoare la prezumtiva existenta a unei situatii de plaguat multiplu in continutul acesteia si in baza concluziilor rezultate. Propunem mentinerea titlului de doctor acordat domnului Toba Petre prin Ordinul 5223/29.08.2011", se arata in documentul intocmit de comisia de lucru care s-a ocupat de sesizarea privind doctoratul lui Petre Toba.


Actul a fost redactat la data de 01 septembrie si reprezinta constatarile Comisiei de lucru din cadrul Consiliului Nationat de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certifiicatelor Universitare care s-a ocupat de sesizarea privind suspiciunile de plagiat din lucrarea de doctorat a lui Petre Toba, fostul ministru al Afacerilor Interne.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1068 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021555 (s)

loading...