News Flash:

Comisia de ancheta a alegerilor din 2009: Vasile Blaga, Marcel Opris - seful STS, Catalin Predoiu si ambasadori de la acea vreme, audiati

30 Mai 2017
925 Vizualizari | 0 Comentarii
blaga2
Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului, privind alegerile prezidentiale din 2009, s-a intrunit din nou, marti. Invitatii la audieri sunt: Vasile Blaga, Marcel Opris- seful STS, Catalin Predoiu si ambasadori de la acea vreme - Roma, Madrid, Paris.
Miercuri vor fi invitati Gabriel Oprea, Teodor Baconschi precum si ambasadorii de la Madrid, Chisinau si Roma. De asemenea, tot maine vor mai fi invitati la audieri Nicolae Ontanu si pe Anghel Iordanescu.
Fostul director SRI George Maior va invitat la Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 pe 12 iunie, potrivit unor surse din comisie.
Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a votat, pe 11 mai, proiectul de hotarare pentru constituirea Comisiei speciale de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential.
Componenta comisiei este urmatoarea:
PSD-presedinte Mihai Fifor, Adrian Tutuianu, Dorel Caprar, Mihai Weber, Adrian Plesoianu, Oana Florea, Eugen Nicolicea;
PNL: Cezar Preda, Vasile Varga, Daniel Fenechiu;

USR: Mihai Gotiu, Eduard Dirca;

ALDE: Steluta Cataniciu;

PMP: Robert Turceascu;

UDMR: Antal Istvan.
Proiectul de hotarare a fost votat cu 241 de voturi „pentru” si 86 de voturi „impotriva”.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010709 (s)