News Flash:

Comisar sef acuzatii incendiare catre politicieni “Numaratoarea inversa a inceput!!! Eu, DIMA PETRICA, cetatean roman, va acuz pe voi politicienii ce ati condus Romania in ultimii 25 ani de urmatoarele…”

19 Iulie 2018
842 Vizualizari | 0 Comentarii
comisar

Guvernele post-decembriste care s-au perindat la conducerea tarii in ultimii 25 de ani, au distrus, au jefuit, au falimentat, au privatizat defectuos ori au vindut la fier vechi, peste 1.200 de mari intreprinderi romanesti. Drept urmare, aproape jumatate din forta apta de munca a plecat in Italia, Germania, Spania, Franta…etc. Unii muncesc pentru ei si pentru familiile abandonate in tara, altii fura, cersesc, ucid in numele supravietuirii…
In anul 1989, Romania nu numai ca nu avea datorii externe, ci dispunea de 18 miliarde de dolari, care se constituiau din lichiditati bancare sub forma de rezerve valutare si de creante generate de exporturi. Unde au disparut aceste sume???

Eu, Cms. sef(r si rtg) DIMA PETRICA, cetatean roman, va acuz pe voi politicienii ce ati condus Romania in ultimii 25 ani de urmatoarele fapte abominabile savarsite impotriva Romaniei si a poporului roman:

1. Ati inselat poporul spunand ca vreti sa-i oferiti o viata mai buna.
In fapt ati vrut o viata mai buna doar pentru voi, pentru familiile voastre si acolitii vostri Mafioti.
2. Ati furat miliarde de dolari din bugetul statului deturnand banii de la buget spre conturile firmelor voastre si ale acolitilor vostri.
3. Ati capusat vreme de 25 ani toate firmele de stat, distrugand intreaga economie de stat.
4. Ati incalcat drepturile omului facand legi strambe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi si pe gangsterii ce va inconjoara si prin aceleasi legi strambe ati inrobit poporul.
5. Ati privat poporul de dreptul la o viata decenta, ati dus o adevarata politica de genocid impotriva acestui popor prin distrugerea intentionata a sistemului sanitar, prin privarea de asistenta medicala, prin incurajarea migratiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiintarea spitalelor.
6. Ati furat dreptul la o batranete decenta pensionarilor ce au muncit o viata si si-au platit asigurarile in mod corect.

7. Ati distrus toata industria romaneasca aducand tara intr-o prapastie, fara sansa de a se mai ridica. Ati distrus industria chimica, industria constructoare de masini, industria navala, industria electrotehnica, industria de utilaj minier, industria extractiva, industria alimentara, TOT,TOT, TOT.
8. Ati distrus toata agricultura. Romania ajungand dintr-un mare exportator, un mare importator.
9. Ati distrus tot sistemul de irigatii si toate serele renumite ale Romaniei.
10. Ati distrus toate livezile si fondul genetic de exceptie al pomiculturii romanesti.
11. Ati transformat Romania dintr-un mare exportator intr-o societate de consum, intr-un importator care nu mai produce mai nimic in tara si importa pina si cereale, legume si fructe.
12. Ati distrus toata industria turistica a tarii aducand in ruina toate hotelurile si statiunile turistice infloritoare pina in 1990, cu scopul de a va autoimproprietarii voi cu ele, pe preturi de nimic.
13. Ati distrus tot sistemul economic privat inrobindu-l cu taxe care sa va asigure voua bani pe care sa ii puteti deturna din bugetul de stat.
14. Ati sufocat sistemul economic privat cu o birocratie nemaiintalnita nicaieri pe planeta cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor functionari, unei caracatite clientelare imense.
15. Ati dat strainilor toate bogatiile naturale ale tarii, bogatii pe care strabunii nostri le-au aparat vreme de 2.000 de ani cu pretul vietii.

16. Ati indatorat aceasta tara cu peste 100 miliarde de euro fara sa fi facut absolut nimic pentru tara cu acesti bani.
17. Ati distrus invatamantul romanesc care a ajuns in 25 de ani de pe primul loc in Europa, pe ultimul loc.
18. Ati favorizat aparitia, dezvoltarea si inmultirea clanurilor interlope care terorizeaza orasele tarii prin violenta, furt, inselatorie, jafuri, camatarie, trafic de persoane, promiscuitate si taxe de protectie.
19. Ati batjocorit istoria acestei tari impunand in scoli o istorie mincinoasa ce murdareste trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mandria si patriotismul.
20. Ati distrus cultura acestui popor prin subfinantare si dezinteres, incurajand proliferarea culturii de carciuma si de maidan, a manelelor si a filmelor de proasta calitate.
21. V-ati facut facultati private prin care stoarceti de bani poporul ca sa vindeti asa zise diplome, in realitate hartii fara valoare unor tineri dezorientati care nu mai inteleg nimic din principiile selectiei pe baza de cunostinte si valoare.
22. Ati facut de rusine numele tarii noastre, Romania fiind azi rusinea Europei, iar romanii cei mai dispretuiti cetateni din Europa.
23. Ati provocat cel mai mare exod din istoria acestei tari, ati transformat romanii in ultimul popor migrator al istoriei.
24. I-ati rapit unei intregi generatii de copii dreptul la mama, dreptul la tata, dreptul la familie prin plecarea parintilor la munca in strainatate.
25. Ati defrisat padurile tarii ca sa le dati pe mai nimic strainilor, imbogatind doar cativa politicieni.
26. Ati instrainat tot sistemul bancar al tarii facand din romani slugi la straini.
27. Ati distrus tot comertul romanesc aducand in tara marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici intreprinzatori romani in sclavi de hypermarket.
28. Ati distrus cercetarea romaneasca, una dintre cele mai competitive din lume in urma cu 25 de ani.
29. Ati distrus un intreg sistem organizational care fusese construit cu mari sacrificii in epoca socialista.
30. Ati instrainat tot sistemul energetic atentand in acest fel in mod grav la suveranitatea tarii.
31. Ati pierdut (cedat) cu acte, mostenirea Gojdu – tradare nationala!
32. Atiti pierdut pentru totdeauna tezaurul Romaniei incredintat spre pastrare Moscovei;
33. sub… conducerea voastra, Romania a fost scosa de pe lista producatorilor de aur, pierzind astfel dreptul de a folosi poansonul BNR. In aceste conditii, orice producator de aur din Romania trebuie sa apeleze la un laborator acreditat, ceea ce inseamna costuri suplimentare pentru inscriptionarea lingourilor;
34. Ati furat sumele enorme care constituiau fondul de pensii in 1989!
35. Ati furat banii Fondului Solidaritatea!

„In spatele fiecarei mari averi se afla o fara-de-lege.” – aprecia Honore de Balzac. Voi cum veti justifica traiul regesc si averile colosale pe care vi le-ati permis?
36. Ati jefuit batranii de casele in care si-au crescut generatii de copii si pe care si le cumparase in mod cinstit, de buna-credinta, iar voi le-ati „RETROCEDAT” unor borfasi sau chiar voua, lasandu-i sa moara pe drumuri.
37. Ati decimat armata romana, schilodind-o si transformind cadrele militare in someri, sclavi si muritori de foame intrucit acestia au fost pregatiti doar sa-si apere patria si poporul chiar cu pretul vietii, nestiind sa se descurce intr-o economie banditeasca pe care ati creat-o.
38. Ati desfiintat obligativitatea stagiului militar de catre tanara generatia, lipsindu-i de o educatie, de o pregatire pentru viata si munca, pentru respectarea normelor de convetuire sociala, lasandu-i prada tentatiilor consumului de droguri, traiului parazitar-infractional, violentelor stradale, violurilor, talhariilor, etc.
39. Ati facut din Romania o tara murdara si poluata, dupa chipul si asemanarea voastra.
Pentru toate acestea va acuz de crima impotriva poporului roman si cer organelor de stat indreptatite sa treaca la anchetarea si judecarea tuturor celor responsabili de cele mai sus aratate.
In cazul in care organele de stat indreptatite nu vor dori sau nu vor putea sa faca dreptate, noi poporul roman ne rezervam dreptul de a face toate demersurile necesare, astfel incit cei vinovati sa fie anchetati, judecati si condamnati.
Cauza legitima a poporului s-a declansat!
Numaratoarea inversa a inceput!!!
Cms.sef(r)Dima Petrica


guvernele post-decembriste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007898 (s)