News Flash:

COMBINATIA MIRACULOASA mai buna decat orice medicament: e gata imediat si se bazeaza pe doua ingrediente

10 Decembrie 2015
1772 Vizualizari | 0 Comentarii
miere cu turmeric
Cel mai bun antibiotic natural este combinatia dintre turmeric si miere de albine. Aceasta omoara bacteriile si virusurile, stimuleaza sistemul imunitar, imbunatateste digestia si are proprietati antiinflamatoare. Este un remediu perfect pentru racealagripaafectiuni respiratorii, probleme digestive si alergii. In plus, spre deosebire de antibiotice, nu afecteaza flora intestinala.
Este nevoie de:

-100 grame miere

-1 lingura turmeric pudra

-putin piper negru

-o lingurit coaja de lamaie

Amestecati toate ingredientele, puneti-le intr-un borcan inchis ermetic. In frigider se poate pastra timp de 2 saptamani. Daca amestecul a capatat un gust metalic, aruncati-l.

Daca aveti probleme cu vezica biliara, nu folositi acest acest medicament deoarece poate sa provoace contractii ale muschilor vezicii biliare. Daca folositi medicamente, aveti tensiunea arteriala sau glicemia scazuta intreaba medicul inainte de a folosi acest remediu.

Impotriva racelii, in prima zi se ia o jumatate de lingurita la fiecare ora, intreaga zi. In ziua a doua, se ia o jumatate de lingurita o data la doua ore, iar in a treia zi, de trei ori pe zi.

Impotriva alergiilor, se ia o lingura pe zi, iar pentru boli respiratorii - o lingura de trei ori pe zi.

 


antibiotic natural turmeric sistemul imunitar digestia raceala gripa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004842 (s)