News Flash:

Coltherm, in topul datornicilor din Timis

6 Mai 2016
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
colterm timis1
Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa din luna ianuarie, si Televiziunea Romana au cele mai mari datorii la bugetul de stat, potivit ultimei actualizari a listei datornicilor, publicata azi de ANAF. Topul este completat de nume mari, ca Auchan, RATB sau Novartis. In lista apare si OMV Petrom
Complexul Energetic Hunedoara este oficial cel mai mare datornic din Romania la bugetul de stat, cu o suma restanta de 175 de milioane de lei. Compania a intrat in insolventa din ianuarie, fiind sub administrare speciala, situatie care a condus la mai multe proteste din partea muncitorilor.
Societatea Romana de Televiziune este al doilea mare datornic, cu 170 de milioane de lei (numai la bugetul de stat), fiind urmata la mare distanta de firma Public Games, detinatoarea retelei de case de pariuri Public Bet. 
O prezenta neasteptata in top este lantul de hypermarketuri Auchan, cu o datorie de 23,9 milioane de lei, scrie ziuadevest.ro
La fel de neasteptata este si prezenta pe lista datornicilor a celui mai mare contribuabil din Romania, OMV Petrom, cu o datorie de 855.000 de lei.
Lista a fost intocmita la data de 31 martie 2016. ANAF a schimbat cu aceasta ocazie metoda de afisare a datoriilor, eliminand sumele pentru care firmele sunt executate silit si afisand ceea ce ei numesc "obligatii fiscale necontestate".
Pe lista ”fruntasilor” apar si societati si companii din judetul Timis. Compania de Termoficare Coltherm SA, Autoliv. Tiger Amira Timisoara, ATP Exodus Timisoara si Honeywell Life Safety Romania sunt doar cateva dintre societatile din Timis ce apar pe lista primilor 200 de datornici.

omv petrom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007041 (s)