News Flash:

Coloane de camioane la toate punctele de frontiera cu Ungaria, unde se asteapta pana la sase ore pentru iesirea din Romania

22 Mai 2018
889 Vizualizari | 0 Comentarii
tiruri vama

Toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt aglomerate, marti, pe arterele de iesire din Romania dedicate automarfarelor, formandu-se coloane de pana la zece kilometri, in timp ce timpii de asteptare pentru control sunt de pana la sase ore.
In cursul noptii de luni spre marti, sute de camioane au ajuns in punctele Nadlac I, Nadlac II, Varsand, Bors si Petea, iar marti dimineata se lucra peste capacitatea obisnuita de control la iesirea din Romania.

La Nadlac II, pe autostrada, coloana de automarfare depaseste zece kilometri. Chiar daca se lucreaza pe cinci artere de iesire dedicate traficului greu, soferii asteapta cel putin patru ore pentru control.

La Varsand, unde se lucreaza pe doua artere de iesire, se asteapta sase ore, iar la Bors se asteapta cel putin cinci ore, aici fiind deschise trei artere pentru camioanele care intra in Ungaria.

De asemenea, la Petea se asteapta sase ore pentru tranzitarea punctului de frontiera, fiind deschise trei artere de control.

Traficul greu ar urma sa revina la valori normale miercuri, in timp ce tranzitarea punctelor de frontiera cu masini si autocare nu este afectata.

Camioanele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu au putut intra pe teritoriul Ungariei incepand de sambata ora 23.00 si pana luni la ora 23,00, in aceasta perioada catolicii sarbatorind Rusaliile.

Politia de Frontiera anunta o crestere a numarului de automarfare care se prezinta in punctele de trecere a frontierei pe sensul de iesire din tara, la granita cu Ungaria. De luni seara, de la ridicarea restrictiilor din Ungaria, si pana marti dimineata, s-au facut formalitatile pentru peste 2.700 de automarfare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006356 (s)