News Flash:

Coloana de TIR-uri de 7 kilometri la vama Nadlac

18 Aprilie 2017
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
tiruri vama
Circulatia prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nadlac-Arad se desfasoara cu dificultate, marti, intre Arad si Nadlac, din cauza restrictiilor de intrare a automarfarelor in Ungaria. Coloana de TIR-uri care asteapta sa iasa din tara se intinde pe 7 kilometri.
Coloana de TIR-uri care asteapta sa iasa din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota de pe autostrada Nadlac-Arad se intinde pe circa 7 kilometri, in scadere fata de noaptea de luni spre marti, cand coloana era de circa 15 kilometri.
Timpii de asteptare la iesirea din tara pentru camioane este de circa 100 de minute la punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nadlac-Arad, potrivit aplicatiei de pe site-ul Politiei de Frontiera, insa soferii se plang ca asteapta chiar si doua ore pentru a iesi din tara.
In vestul tarii, cel mai mult se asteapta la Petea, in Satu Mare, unde camioanele stau 400 de minute pentru a iesi din tara, si la Bors, unde se astepta 240 de minute.
Circulatia masinilor mici nu este afectata.
Circulatia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost restrictionata pe teritoriul Ungariei in perioadele 13 aprilie ora 23.00 (ora Romaniei) – 14 aprilie ora 23.00 (ora Romaniei) si 15 aprilie ora 23.00 (ora Romaniei) – 17 aprilie (ora Romaniei), in conditiile in care data de 14 a fost declarata zi de sarbatoare nationala, iar apoi credinciosii au sarbatorit Invierea Domnului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005794 (s)