News Flash:

Coloana de masini de peste un kilometru pe sensul de iesire din tara, la vama Cenad

9 Iulie 2017
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
coada frontiera cenad 728x336
Timpii de aşteptare la vama Cenad, din judeţul Timiş, au crescut, duminică, fiind formată o coloană de maşini de peste un kilometru pe sensul de ieşire din ţară, din cauza numărului mare de turişti care doresc să meargă la ştrandurile din Ungaria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O coloană de maşini de peste un kilometru a fost formată, duminică, la vama Cenad, din judeţul Timiş, pe sensul de ieşire din România.

Un şofer care aştepta în coloană, în jurul orei 11.30, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că stă de aproximativ 40 de minute şi mai are 600 de metri până ajunge la frontieră.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Nicola Petre, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că au crescut timpii de aşteptare pentru că numărul persoanelor care merg la ştrandurile ungureşti este mai mare, în weekend.“Într-adevăr, au crescut timpii de aşteptare la Vama Cenad, dar se lucrează în parametrii normali deocamdată. E duminică, pleacă lumea la ştrandurile din Ungaria, la Mako, şi este mai aglomerat”, a afirmat Nicola Petre.

Pentru timişoreni, cele mai accesibile ştranduri sunt cele din Mako, localitate aflată la 83 de kilometri de capitala Banatului, sau Morahalom, care se află la o distanţă de 140 de kilometri de municipiu, însă majoritatea drumului este pe autostradă.

Potrivit meteorologilor, duminică, vremea se va menţine călduroasă în vestul şi în sudul ţării, izolat caniculară după-amiaza în sud-vest.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004800 (s)