News Flash:

CODUL GALBEN de ninsori pentru sudul tarii ar putea fi prelungit pana marti

3 Ianuarie 2016
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
ninge2
Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat, la videoconferinta de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), ca este posibil sa fie prelungit pana marti codul galben de ninsori si viscol ce intra in vigoare duminica la ora 14.00.
Sandu a participat la videoconferinta convocata de ministrul de Interne Petre Toba, in contextul emiterii de catre ANM a unei atentionari de cod galben de ninsori pentru 10 judete din sud-vestul tarii, valabila de duminica la ora 14.00 pana luni la ora 12.00.
"Cantitatile de precipitatii, strat de zapada, pentru cele 10 judete pana maine (luni, n.r.) dupa-amiaza nu sunt semnificative, insa aceste precipitatii sunt asociate cu vant de 50 de km/h, ceea ce inseamna aspect de viscol", a spus directorul ANM.
De luni, vantul nu va fi la fel de puternic ca in aceasta noapte, insa vor continua ninsorile in aceste judete, a mai spus Sandu, adaugand ca este posibil ca ANM sa emita luni dupa-amiaza o noua atentionare cod galben de ninsori.
El a mai spus ca in 10 zile temperaturile vor ajunge la normalul pentru aceasta perioada: "usor pozitive pe timpul zilei si un minus 5 - minus 6 grade pe perioada noptii", "nu de minus 15 - minus 20 de grade". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005135 (s)