News Flash:

Codrin Stefanescu: Iohannis este un foarte bun agent electoral al statului paralel

20 Iulie 2018
760 Vizualizari | 0 Comentarii
codrin stefaNESCU

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca presedintele Klaus Iohannis este "un foarte bun agent electoral" al statului paralel, referindu-se la solicitarea sefului statului adresata Parlamentului de a revizui legile justitiei.


"Noi reprezentam romanii si pe cei care ne-au ales ales cer sa mergem si sa facem de toate pana la capat si ne cer chiar, in ultima perioada, sa ne miscam mult mai rapid, mult mai dur. Asta o sa si facem. Daca data viitoare la alegeri #rezist, Ciolos, Orban, Iohannis si USR-ul vor lua impreuna marea majoritate a voturilor romanilor, ei vor putea schimba atunci ce vor ei, pentru ca au votul dat de la romani. Pana atunci noi ne-am asumat acestea in fata a milioane de votanti si asta facem. pana la urma, Iohannis insista sa arate tuturor a ceea ce numim noi statul paralel, este prins pur si simplu in menghina acestuia, este un foarte bun agent electoral al lor si nu iese din punctajul pe care i-l da pentru a-l face public. Eu cred ca dupa aceasta declaratie, facandu-si datoria, va putea pleca linistit in vacanta, cu sufletul impacat ca si-a facut datoria", a declarat, pentru MEDIAFAX, Codrin Stefanescu.

Acesta a adaugat ca toate cererile sefului statului, de reexaminare a legilor justitiei, cea de demisie a premierului si altele trebuie citite in cheia ca Iohannis doreste sa fie doar el cel care ia deciziile, alaturi de Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar.

"Cererile domnului Iohannis sunt in ordine cam asa: sa demisioneze doamna Dancila, sa demisioneze parlamentarii PSD, sa plece toti PSD-istii pentru ca sunt penali sa plece si aia de la ALDE cu Tariceanu in frunte. De fapt sa evacuam cu tot electoratul nostru si cu sute de mii de membrii de partid si cu simpatizanti, daca se poate, Romania, ca sa ramana el cu Codruta si cu Lazar. Cererea asta cu reexaminat legile face parte din acest soi de cerere, din categoria asta. Haideti sa fim simpatici grupului #rezist, in speranta ca #rezist, ramasitele statului paralel, ma vor sprijini sa mai candidez o data pentru un nou mandat. In aceasta cheie trebuie citita aceasta cerere a lui Iohannis. De altfel, nici astazi nu s-a abtinut sa spuna, ca in partidele politice la varf, de fapt la adversari, sunt oameni politici condamnati care trebuie sa plece si trebuie sa ii faca lui placere", a completat secretarul general adjunct al PSD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004185 (s)