News Flash:

Codrin Stefanescu anunta ca va propune in CExN al PSD revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

25 Septembrie 2017
1097 Vizualizari | 1 Comentarii
codrin stefaNESCU
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, ca la CExN al PSD de la Sucevita, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu "intervine", din punct de vedere "legal", in "atacul" procurorilor asupra PSD.
„E un atac la adresa PSD din partea statului paralel. Nu prea avem ministru al Justitiei. In ultimele zile nu am vazut niciun fel de declaratii din partea domnului Tudorel Toader vizavi de toate abuzurile astea si vizavi de incalcarea deciziei CCR din partea DNA. Sper ca azi sa aiba pozitia de ministru, sa respecte juramanul ca va apara tara, Constitutia”, a spus Stefanescu.
„Ii cer sa ia pozitie legala. In momentul in care se incalca decizia CCR si vezi ca procurorii fac inca desant catre Guvern, si CCR a spus clar ca nu au voie sa faca lucrul asta, ca vorbim de separatia puterilor in stat, tu ca ministru al Justitiei aveai obligatia sa iesi primul cu declaratie, e legal, nu e, e normal, nu e”, a adaugat Stefanescu.
El a spus ca la CExN al PSD care va avea loc vineri la Sucevita va propune revocarea ministrului Justitiei. „E prea de tot, avem un ministru care nu intervine cu nimic din punct de vedere legal”, a spus secretarul general adjunct al PSD.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

pensionaru  | #10165
Cata nerusinare, cum este posibil ca procurorii sa atace HOTII?
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006656 (s)