News Flash:

Codin Maticiuc si-a intrebat un prieten daca ii place Margherita de la Clejani. Raspunsul barbatul l-a lasat fara cuvinte: ”Dau si la ma-sa...”

25 Noiembrie 2017
2299 Vizualizari | 1 Comentarii
clejani

Codin Maticiuc si-a intrebat un prieten daca nu se simte atras de la Margherita de la Clejani. Barbatul a analizat-o pe artista si apoi a facut marturisirea dand ”atacul” direct la mama ei.
Codin Maticiuc a postat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj in care le dezvaluie prietenilor ei virtuali ca i-a atras atentia Margherita de la Clejani si si-a intrebat un prieten ce parere are. Barbatul s-a uitat mai bine la bruneta, insa ochii i-au fugit spre Viorica de la Clejani, marturisind ca este si ea foarte frumoasa.

”Am fost aseara la ziua unei bune prietene, Mara Banica. Erau acolo si Clejanii (toata familia) si discutam despre asta cu un tovaras:

Eu: -zi, ma, nu e buna Margherita de la Clejani?
El: -nu e cine stie ce...
Eu: -ce, ma, n-ai da acolo?
El: -ei, daca mai beau un pahar dau si la ma-sa...”, a scris Codin Maticiuc pe pagina oficiala de Facebook.

Codin Maticiuc este unul dintre cei mai cunoscuti burlaci din tara. El este actionar la doua din firmele tatalui sau, dar si la UNISECURITY S.A., firma infiintata in 1991, apropiata de holding-ul afaceristului moldovean Constantin Iavorsky. La Unisecurity detine 50% din actiuni, are si o adevarata colectie de masini de lux. Mai detine 6 % din actiunile afacerilor de milioane ale familiei Maticiuc.

Cea mai profitabila afacere a familiei este “Editura Adevarul” S.A., societate ce are ca obiect administrarea hoteliera. Afacerea Hotelul Caro este administrata printre altii, de tatal sau, iar actiunile familiei sunt pe numele lui Codin.

Singura societate comerciala in care Codin de tine actiuni fara a fi consiliat, este Unisecurity SRL, firma care este de altfel singura dintre cele ale familiei care inregistreaza pierderi.

 


clejani codin maticiuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Camilla Rodela  | #50241
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă, soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat si nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui si nu a fost unde sa fie gasit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea mi-a sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. I-am contactat prin e-mail, a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@*****.com sua WhatsApp +2348069032895
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005476 (s)