News Flash:

Cod ROSU de viscol prelungit in sapte judete. In Constanta si Buzau, circulatia este inchisa!

6 Ianuarie 2017
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
viscol2
Meteorologii au prelungit codul rosu de viscol pentru Constanta si Tulcea pana la ora 18.00, iar in judetele Buzau, Braila si Vrancea pana la ora 16.00. Judetul Constanta este complet izolat dupa ce toate drumurile judetene si nationale, dar si A2, au fost inchise din cauza viscolului puternic.
UPDATE 12:48 Mai multi navetisti din Buzau, impiedicati sa ajunga acasa din cauza drumurilor inchise
Mai multi navetisti care se intorceau acasa dupa o noapte de munca, din Buzau in localitatea Posta Calnau, au fost opriti din drum din cauza ninsorilor, muncitorii devenind recalcitranti, insa autoritatile nu au cedat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Prefectul judetului Buzau, Aurelia Mitrea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca navetistii doreau sa ajunga acasa, dupa munca, de la Buzau in localitatea Posta Calnau.
Autoritatile nu au permis autocarului in care se aflau muncitorii sa treaca intrucat DN2 E85 este inchis circulatiei, din cauza viscolului.
"Aproximativ 20 de persoane veneau de la munca si se duceau spre casa. Nu le-am lasat sa treaca, toti au fost opriti pe DN2 E85 de fortele de ordine in localitatea Maracineni”, a spus Aurelia Mitrea.
Navetistii au insistat sa isi poata continua drumul, spunand ca au de parcurs o distanta mica pana acasa, insa autoritatile nu au cedat.
"Trebuie sa fim fermi. Era urgie. Viscolul era foarte puternic. Vizibilitatea era zero. La 200 de metri distanta daca se intampla ceva cine raspundea? Ne-au spus sa-i lasam sa treaca, sa ne facem ca nu-i vedem. Nu i-am lasat”, a afirmat prefectul.
Autoritatile le-au propus muncitorilor sa fie gazduiti in Primaria din Maracineni pana cand drumul va fi deblocat, insa acestia au refuzat si s-au intors in autogara din Buzau.
UPDATE 11:56 Mai multi stalpi de electricitate si copaci au fost doborati de viscol, in municipiul Constanta, echipe ale E-Distributie Dobrogea si de la Serviciul Spatii Verzi intervenind pentru remedierea problemelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Primariei Constanta, rafalele de vant au doborat stalpi de electricitate pe strazile Badea Cartan si Unirii, acestia fiind practic sustinuti de cabluri.
Un stalp de electricitate s-a prabusit la intersectia bulevardului Mamaia cu strada Mihai Viteazu. Politia Locala a blocat zonele pentru interventia autospecialelor firmei E-Distributie Dobrogea dotate cu macarale.
De asemenea, vantul puternic a doborat mai multi copaci in municipiul Constanta, iar echipele de la Serviciul Spatii Verzi au taiat si indepartat copacii cazuti pe strazile Caraiman, Celulozei, Duiliu Zamfirescu, aleea Zefirului, Calarasi colt cu I. Lahovari, Traian, General Manu, bulevardul I.C. Bratianu - cap linie 48, si strada Alexandru Cel Bun.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005859 (s)