News Flash:

COD ROSU de inundatii pe Jiu, pana la ora 24.00, si pe Teleorman, pana la 18.00

10 Decembrie 2014
583 Vizualizari | 0 Comentarii
Avertizarea de cod rosu de inundatii pe raul Jiu, in judetul Dolj, a fost prelungita pana la ora 24.00, o avertizare similara fiind instituita si pe raul Teleorman, in judetul Teleorman, pana la ora 18.00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor (INHGA).
Raul Jiu este sub avertizare pe sectorul indiguit Racari - amonte Podari, iar Teleorman, pe sectorul Tatarestii de Sus, de asemenea indiguit.
Totodata, pana joi la ora 18.00, este cod portocaliu pe raurile din bazinele hidrografice: Jiu pe sectorul aval Filiasi - Podari (judetul Dolj), Calmatui (judetele Olt si Teleorman), Teleorman si afluentii mici ai raului Vedea din judetul Teleorman, Neajlov, Sabar ( judetele Arges, Dambovita, Ilfov si Giurgiu).
In acelasi interval, este cod galben pe raurile din bazinele hidrografice: Drincea, Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Jiu pe sectoarele Rovinari - Filiasi si aval Podari (judetele Gorj si Dolj), Motru si unii afluenti ai Jiului din judetele Mehedinti, Gorj si Dolj, Oltet si Teslui ( judetele Valcea, Dolj si Olt), Vedea (judetele Olt, Arges si Teleorman), Colentina si alte rauri mici din bazinul inferior al Argesului (judetele Dambovita, Giurgiu si Ilfov) si Prahova (judetul Prahova). Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1048 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043170 (s)