News Flash:

COD ROSU de ger in Serbia

30 Decembrie 2014
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Republicii Serbia cu privire la faptul ca pentru miercuri si joi autoritatile locale au emis o atentionare de cod rosu de temperaturi foarte scazute de pana la minus 20 de grade. 
Astfel, a fost instituit cod rosu pentru miercuri in nordul si vestul Serbiei si cod portocaliu pentru restul Serbiei. Pentru joi, codul rosu de temperaturi scazute se va extinde si in partea estica si centrala a Serbiei, in vreme ce pentru restul teritoriului se preconizeaza un cod portocaliu de temperaturi scazute. 
Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care se deplaseaza pe teritoriul Republicii Serbia sa consulte pagina de internet www.mae.ro pentru informatii actualizate, precum si site-uri de specialitate atat cu privire la prognoza meteo (http://www.meteoalarm.rs/eng/meteo_alarm.php?ma_datum=2014-12-28), cat si la starea drumurilor: (http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&). 
MAE reitereaza recomandarile de a fi consultate informatiile oferite prin intermediul aplicatiei pe telefonul mobil si tableta "Calatoreste in siguranta", a serviciului de alerta prin SMS aferent campaniei de informare "Un SMS iti poate salva viata!" si prin consultarea "Ghidului de calatorie pentru sarbatorile de iarna 2014" disponibil pe intreaga perioada a sarbatorilor. AGERPRES

restul serbiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007319 (s)