News Flash:

Cod portocaliu de inundatii, extins in zece judete din sud, pana joi

8 Decembrie 2014
447 Vizualizari | 0 Comentarii
Codul portocaliu de inundatii emis de hidrologi a fost extins, pana joi la ora 14.00, in zece judete din sudul tarii - Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov.
Avertizarea vizeaza, incepand de marti, ora 6.00, raurile din bazinele hidrografice: Drincea, Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Motru si unii afluenti mici ai Jiului din judetele Gorj, Mehedinti si Dolj, Jiu pe sector Filiasi-Podari (judetele Gorj si Dolj), Oltet si afluentii mici ai Oltului inferior din judetele Valcea, Gorj, Dolj si Olt, Calmatui, Vedea superioara amonte Valeni, Teleorman si pe alti afluenti mici ai raului Vedea (judetele Olt, Arges si Teleorman), Neajlov, Sabar si alte rauri mici din bazinul inferior al Argesului (judetele Dambovita, Giurgiu si Ilfov).
Tot in intervalul marti, ora 6.00 - joi, ora 14.00, vor fi sub cod galben raurile din bazinele hidrografice: Jiu pe sectoarele Sadu-amonte Filiasi si aval Podari, precum si pe afluentii Jiului din judetele Gorj, Mehedinti si Dolj, Vedea aval Valeni (judetul Teleorman), Arges si afluentii sai din judetele Arges, Dambovita, Giurgiu si Ilfov), Ialomita-bazin mijlociu (judetele Dambovita si Prahova).
Luni, codul portocaliu vizeaza raul Neajlov (sector Moara din Groapa - amonte de Calugareni), in judetele Dambovita si Giurgiu.
In intervalul luni, ora 24.00 - marti, ora 6.00, avertizarea cod portocaliu va fi valabila, tot pe raul Neajlov, in sectorul Vadu Lat - Calugareni (judetul Giurgiu), dar si pe Teleorman, la nivel local, pe sector amonte si aval de statia hidrometrica Teleorman (judetul Teleorman), potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA). Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 23 queries | Mysql time :0.041422 (s)