News Flash:

Cod portocaliu de furtuna pentru judetele Mehedinti si Gorj si Cod galben de averse pentru judetul Arges

27 Iunie 2016
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
furtuna caras
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de frecvente descarcari electrice, averse, grindina si vijelie valabila pana la ora 15,35 in judetele Mehedinti si Gorj. 
Conform meteorologilor, in vestul si nordul judetului Mehedinti, inclusiv Jvinita, Orsova, Strehaia, Corcova, Cazanesti, local in jumatatea sudica a judetului Gorj, inclusiv zona localitatilor Motru, Urdari, Rovinari, Ticleni, Turceni, Turburea, se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse ce vor cumula local 35 de litri/metrul patrat, grindina cu dimensiuni medii si mari, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua izolat aspect de vijelie. 
In zona avertizata s-au cumulat punctual 40 de litri/metrul patrat, subliniaza ANM. 
ANM a emis si un Cod galben de descarcari electrice si averse valabil pana la ora 16,00 in judetul Arges. Conform meteorologilor, in partea centrala a judetului, in zona delimitata de localitatile Curtea de Arges, Poienari, Cuca, Babana, Pitesti, Bogati, Mioveni, Stalpeni, Mihaiesti, Golesti, Godeni, se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse ce vor cumula 20 - 25 de litri/metrul patrat, grindina de mici si medii dimensiuni si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. 
Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum 6 ore, precizeaza Administratia.AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005171 (s)